1. Начало
  2. Видеа
  3. Растениевъдство
  4. Суфле Агро България с богато портфолио при гранулираните и листните торове

Суфле Агро България с богато портфолио при гранулираните и листните торове

При слънчогледа ново попълнение е хибридът Gandalf CL Plus, устойчив до раса G на синя китка

На своите нови предложения при семената и торовете акцентира Суфле Агро България на изложението АГРА 2023.
 
Семената царевица и слънчоглед на Суфле Агро България са фабрично третирани с OptiSEED – биостимулатор с микро и макроелементи, който засилва азотния метаболизъм, стимулира кълняемата енергия, ускорява развитието на кореновата система, за бързо и дружно поникване. Компенсира недостига на хранителни вещества и подобрява устойчивостта към суша в ранните етапи на развитие.
 
Суфле Агро България предлага богато портфолио при гранулираните и листни торове. 
FertiTOP 44 NPS е предназначен за първо внасяне на азот през пролетта при зърнено-житни култури и рапица, каза Искрен Узу-нов, агроексперт в Суфле Агро България. 
 
farmi
 
Farmi - напълно безплатно приложение, което помага на земеделските производители да изпълняват ежедневните си задачи. Чрез него те могат да намерят AgroWeather, който им дава препоръки за третиране на културите въз основа на това, което са избрали. В приложението могат да намерят и котировките Euronext и Chicago, както и графики, показващи цените за следващите месеци.
Те също така имат достъп до информация, която се предоставя от Българската земеделска камара. А клиентите на Soufflet имат и специален достъп, чрез който могат да намерят цялата информация за своите заявки, поръчки и фактури. Накратко, всичко, което им е необходимо, за да управляват фермата си със Soufflet. Освен това приложението дава възможност да се свързват със своя търговски представител в Soufflet и могат да му се обадят директно. Ще намерят също и карта на силозите в близост до тях, която да им помогне по време на интензивния период на събиране.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.