1. Начало
  2. Видеа
  3. Растениевъдство
  4. Успехите идват с хибридите на Corteva Agriscience!

Успехите идват с хибридите на Corteva Agriscience!

Компанията представи богатото си портфолио край добруджанското село Победа

На традиционната си платформа Портфолио фарм фирма Corteva представи богатата си продуктова листа при царевица и слънчоглед. За пореден път домакин на впечатляващите опитни парцели беше земеделската кооперация в добричкото село Победа с председател Георги Маринов.
Въпреки продължаващата суша вече втори месец, изложените тук хибриди се представят много впечатляващо. 
царевица
 
На полето край с. Победа са представени 13 царевични продукта от Optimum AQUAmax технологията. Сред тях са и новите попълнения.
 В опитни парцел са заложени от най-ранните хибриди до най-късните. Полето така е организирано, че всеки един земеделец да може да проследи развитието или узряването на всеки продукт и това да му послужи като сравнителна характеристика при избор за следващия сеитбен сезон.
 
Политиката на фирма Corteva е да отговаря на нуждите на фермерите в различни направления в слънчогледопроизводството – маслодаен линолов, маслодаен високоолеинов, за изхранване на птици.
Активно компанията се включва в така наречения сегмент хибриди устойчиви на имазамокс, при които има новости.
 
 
Край Победа са представени 8 хибрида от експрес технологията, в която има 3 високоолеинови, 3 клиърфийлд плюс хибрида, 2 конвенционални линолови и 1 конвенционален високоолеинов.
 
 
Corteva e пазарен лидер в експрес технологията при слънчогледа. Осем от първите десет експрес хибрида на пазара са с бранд Pioneer.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.