1. Начало
  2. Видеа
  3. Растителна защита
  4. Агро Арена 2023 на Байер КропСайанс България в Кукорево

Агро Арена 2023 на Байер КропСайанс България в Кукорево

За да нямате плевели в житните посеви, използвайте Матено Форте

Край село Кукорево, обл. Ямбол, се състоя традиционната за Байер КропСайанс Агро Арена, на която присъстваха много фермери. Тя беше посветена на иновативните решения в растителната защита на компанията.
 
Акцент беше поставен на селективния системен хербицид Матено Форте. Продуктът се прилага в доза 200 мл/дка след сеитба преди поникване. Матено Форте е с три активни вещества и контролира успешно както ключови широколистни плевели, така и трудните житни плевели, обясни Милен Начев, Регионален специалист Продажби и маркетинг в Байер КропСайанс. През този сезон наблюдавахме, че дори и при паднал дъжд след два месеца от приложението на продукта, той се активира и започва да работи.
 
В края на вегетацията на пшеницата е време за решение за обеззаразител. Предложението от Байер е Баритон® Супер, който е втора професионална група на употреба. Той работи изключително срещу болести, пренасяни със семената, като осигурява контрол на праховита главня, фузарийно кореново гниене, снежна плесен. 
 
Какви са промоционалните пакети на Байер?
При закупени 100 л Баритон® Супер с 40 торби рапица, продуктовият бонус е 10% семена рапица и 5% промо количество на Баритон® Супер.
При закупуване на Баритон® Супер 100 л с Матено® Форте 100 л, бонусът е 5% промо количество Матено® Форте и 5% промо количество Баритон® Супер.
При закупени 50 л Баритон® Супер и 15 л Децис® 100, бонусът е 1 л Децис® 100.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.