1. Начало
  2. Видеа
  3. Растителна защита
  4. Ден на царевицата край гр. Кнежа

Ден на царевицата край гр. Кнежа

Обновено портфолио с хибриди и ПРЗ представи ДюПон Пионер и ДюПон-Растителна защита

На полето са представени четири предложения на Дюпон Пионер. Еталон в продуктовата   листа на компанията е хибридът Р0023, с ФАО 450, който за втора година е най-продаваният в цяла България.

Следващите два хибрида са още по-нова генерация. Това са: Р0164, ФАО 460 и Р0312, ФАО 440. До тях е също много добро предложение, което миналата година се представи отлично на опитните полета - хибридът Р9415, с ФАО 380. Отсега той е коронован като Optimum®AQUAmax®.

Кои са вариантите на растителнозащитните схеми в царевица. Първата комбинация включва вегетационния хербицид Ариго, за борба с едногодишни и многогодишни широколистни и житни плевели.

Втората растителнозащитна схема включва хербицида Принципал Плюс - един от най-добрите продукти за контрол на широколистни и житни плевели.

На следващо поле с царевица фермерите видяха резултата от действието на най-новото предложение - хербицидът Кабадекс Екстра срещу широколистни плевели.

Следващата растителнозащитна схема включва вегетационния хербицид Старане Голд в доза 120 мл/дка, в комбинация с Виктус – 125 мл/дка и прилепител Дасойл – 50 мл/дка.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.