1. Начало
  2. Видеа
  3. Растителна защита
  4. Две в едно - ДюПон Пионер и Дюпон Растителна защита за по-висок добив

Две в едно - ДюПон Пионер и Дюпон Растителна защита за по-висок добив

Мащабни демонстрации в цялата страна

Мащабни демонстрации на ДюПон Пионер и ДюПон Растителна защита в ключови райони на страната. Повече от 2 хил. души взеха участие в мащабните инициативи на едни от най-големите в света компании, лидери в селекцията на основните земеделски култури и притежаващи иновативни продукти за опазването им.

Полевата платформа стартира в землището на град Бяла Слатина. Схемите за растителна защита в царевица, слънчоглед и пшеница предизвикаха интереса на земеделците и от района на Славяново. Много от земеделските производители и от района на община Левски успяха да се убедят в добрите резултати. Мащабната съвместна инициатива на ДюПон Пионер и ДюПон Растителна защита събра земеделци и в сливенското село Градище.

Сред атрактивните предложения на ДюПон за отглеждане на царевица са технологията Принципал Плюс и новото попълнение в сегмента Ариго и инсектицида Кораген срещу памукова нощенка и царевичен стъблен пробивач.

ДюПон Растетилна защита показа 4 фунгицидни решения за отглеждане на пшеница, три от които попадат в така наречената висша класа фунгициди - Кредо, Аканто и Аканто Плюс и новият фунгицид Сиелекс.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.