Трихограми ще пазят царевицата на Павел Стоименов от стъблен пробивач

Органик Инвест Био Защита – производители на биоагенти за земеделието

Павел Стоименов е един от първите земеделци в страната, който ще опазва царевицата от икономически важните неприятели с помощта на биоагенти. Над обработваемите му площи Органик Инвест Био Защита разпръсна с дронове трихограми за борба с царевичния стъблен пробивач.  
 
Органик Инвест Био Защита е млада за страната ни компания, която близо 25 години успешно оперира на пазара в Украйна. Основната й дейност е производство и размножаване на биоагенти за селското стопанство.
 
 В миналото страната ни е била в първата десетка по производство и приложение на трихограма. След 30 години застой Органик Инвест Био Защита възражда стария, но много ефективен подход за намаляване на пестицидите в земеделското производство.
 
Третирането с трихорами е в пъти по-изгодно, отколкото с химически ПРЗ. Органик Инвест Био Защита извършва цялостно обслужване на посевите с необходимата техника за разпръскване на биологичните вредители, в случая с дрон. От земеделските производители се изисква само да предоставят необходимите дигитални карти на нивите си.
Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.