1. Начало
  2. Видеа
  3. Растителна защита
  4. Ваня Горчева: БАСФ продължава да инвестира в земеделието в България

Ваня Горчева: БАСФ продължава да инвестира в земеделието в България

Химическата компания предлага нови икономически изгодни пакетни предложения

БАСФ България – Решения в земеделието обяви мащабни проекти и амбиции след придобиване на нови бизнеси, развойна дейност със семена и най-съвременни дигитални решения за земеделие.

В Златни пясъци, а след това и Пловдив се състояха две от партньорски срещи на компанията, а водеща тема беше как да бъдат повишени добивите.

„Живеем в третата индустриална революция, а именно в ерата на дигитализацията, когато земеделието е ключова индустрия за световната икономика, подчерта мениджърът на компанията за България Ваня Горчева.

Изключително важен факт, на който наблегна БАСФ, като лидер в химическата индустрия, е, че продължава да инвестира и да гледа с оптимистичен поглед на значимостта на земеделието за бъдещето на човечеството.

Именно това беше водещият лайтмотив на презентационните среши на БАСФ, на които компанията представи новите си продукти, визията си за новия сезон и посоката за развитие на българското земеделие.

Във времена, когато зърнопроизводителите се стремят да оптимизират средствата и търсят нови възможности за минимизиране на разходите, БАСФ излиза с нови икономически изгодни пакетни предложения.

Ваня Горчева сподели гордостта си от факта, че мениджмънт екипът на БАСФ разширява отговорностите за управление на бизнеса на територията на още 8 държави – страните от Западни Балкани, Хърватска и Словения.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.