1. Начало
  2. Видеа
  3. Селекция
  4. 10 години Еуралис Семена на българския пазар

10 години Еуралис Семена на българския пазар

Компанията събра много земеделски производители и дистрибутори

На официална церемония Еуралис Семена отбеляза 10 години присъствие на българския пазар. Селекционната програма на компанията е една от най-стабилните в производството на хибриди царевица, слънчоглед, рапица, соя и сорго. Юбилейното събитие беше открито от търговския мениджър на компанията Севдалина Георгиева.

Жил Тамборе, изпълнителен директор на Еуралис Семена за страните от Черноморския басейн беше специален гост на събитието, който представи пред гостите значението на Еуралис за световната икономика.

Рожденият ден на Еуралис беше повод компанията да стартира пролетната си кампания и да обяви промоционалните си оферти. В присъствието на своите партньори – земеделски производители и дистрибутори Севдалина Георгива представи портфолиото и акцентира на водещи продукти.

Другият акцент на Еуралис при маслодайната култура е Клиърфийлд хибрида Терамис.
Лидер през пролетния сезон в царевица ще е Метод, 380 по ФАО от концепцията Тропикал Дент, селекция която Еуралис представи преди 5 години. Нов за българския пазар е Фаради.

Специално предложение към клиентите си Еуралис направи на връх Рождения си Ден – томбола, която ще определи трима, които ще гледат на живо кулминацията на турнира на стадиона на Атлетико. Другата оферта на Еуралис се нарича 10+2. За всяка десета торба закупени от царевичния хибрид ЕС Метод и слънчогледовия ЕС Джанис CLP, получавате 2-е бонус торби. Следващата оферта се нарича 10+1. Всяка десета торба, от който й да е слънчогледов или царевичен хибрид носи 1 безплатна торба.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.