5 години Косад Семанс на българския пазар

Честит Рожден Ден Косад Семанс България

Косад Семанс е международна компания, портфолиото на която  се състои от над 50 сортове и хибриди. 14 % от оборота на компанията се реинвестират ежегодно в създаване на нова селекция. Преди 5 години компанията стъпи на българския пазар и много бързо заитригува земеделските производители. Опит, компетентност, страст и отдаденост на всеки участник в процеса на производство - от лабораторията, до полето са в основата на успеха на Косад Семанс.


Честит празник на всички, които  с ентусиазъм и сърце   работят за Косад Семанс. Бъдете всеотдайни към професията си и отдадени на мисията си да създавате печеливши формули за българското земеделие. Желаем Ви кураж и мотивация, пазете авторитета си и увеличавайте пазарния си дял. И незабравяйте, че успехът на земеделците ще е и Ваш успех! 


Уважаема г-жо Гандева, Агро ТВ поздравява Вас и екипа на Косад Семанс по случай 5 годишният ви юбилей. С опита  и отговорността, но и с енергията и оптимизма, който имате вярваме, че ще продължите да надграждате успеха. Бъдете здрави и още по – успешни!

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.