1. Начало
  2. Видеа
  3. Селекция
  4. Атрактивно и обновено портфолио на Еуралис семена при пролетните култури

Атрактивно и обновено портфолио на Еуралис семена при пролетните култури

Компанията стартира кампания 2018

Нови хибриди царевица и слънчоглед представи Еуралис семена пред земеделски стопани от Североизточна България по време на техническа среща в Добрич. Продуктовата листа при слънчоглед е една от най-добре структурираните за българския пазар, подчерта пред фермерите Явор Иванов. В нея присъстват хибриди от различни технологии – конвенционални, клиърфийлд, клиърфийлд плюс и сулфо технология. Новият хибрид ЕС Генералис е средно ранен, има бърз начален старт и висока толерантност на болести.

По време на семинара беше поставен акцент върху програмата OR master, която обединява елитни решения за борба със синя китка.

Експерти от БАСФ представиха предимствата на най-новата технология клиърфийлд плюс и най-новия хербицид за иновативната генетика - Пулсар Плюс.

При царевицата Еуралис излиза с три нови продукта от различни групи по ранозрелост. При засушаванията през последните пет години всички хибриди на френската компания са показали отлични резултати.

По време на семинара бяха представени утвърдени и изпитани хибриди царевица и слънчоглед на фирма Еуралис, на които земеделските стопани от Добруджа се доверяват и с които отчитат успехи.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.