1. Начало
  2. Видеа
  3. Селекция
  4. Кои хибриди при пролетните култури са най-предпочитани от земеделците?

Кои хибриди при пролетните култури са най-предпочитани от земеделците?

Кампания 2023 стартира с нови предложения от Синджента

„Ние сме изключително доволни от доброто сътрудничество с вас и това, което виждаме от фирмите, които се занимават със статистика на пазара за семена и растителна защита е, че все повече предпочитат решенията на Синджента“, с тези думи Детелин Куцаров, ръководител РЗ-регион Черно море приветства гостите на агросеминара на НАЗ, който традиционно се провежда в Пловдив. Синджента имаше специална презентация, в която представи новите си продукти за сезон Пролет 2023 г.
 
Синджента е с най-сериозен растеж на засети площи със слънчоглед през последните 3 сезона. В Експрес технологията, където компанията до момента нямаше продукт, от следващия сезон позиционира хибрида Субелио НТS. 
 
За справяне с маната, освен толерантни на болестта хибриди, Синджента разработва молекули, които успешно работят срещу патогена. Това е Ресиви - системен фунгицид за защита на слънчогледовите растения в начални фази от развитието им. Голяма част от семената на Синджента ще бъдат третирани с Ресиви в комбинация с Пленарис. 
16 продукта Синджента предлага в царевица през новия сезон, позиционирани от група 160 ФАО до над 600 по ФАО. Новите предложения са СИ Памплона, Спектрал и СИ Джемини.
 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.