1. Начало
  2. Видеа
  3. Селекция
  4. Косад Семанс раздава подаръци на клиентите си

Косад Семанс раздава подаръци на клиентите си

Новата генетика - по-адаптивна, високодобивна, толерантна на хидрострес

5 години от създаването си отбелязва през тази година Косад Семанс България. Това е добър повод компанията да раздаде подаръци на своите клиенти по Програмата „Спести лев на декар“, съобщи Александър Костов, мениджър Ключови клиенти по време на изложението Агра в Пловдив.

Програмата включва отстъпка на стойност 25 лв. за всяка торба слънчоглед.

Два хибрида са включени в промоционалната програма.

Хибридът CSF 12902 CL Plus не отстъпва по-нищо на своите предшественици от семейтвото Clearfield и дори ги превъзхожда с по-добър контрол над житните и широколистните плевели. С него земеделските производители ще си осигурят изчистване на полетата от пирей, балур, троскот и бутрак. Отличава се с по-високи добиви и маслено съдържание и повишена толерантност към хербицидни третирания. При конвенционалната технология новото предложение е хибридът Чаркс, който е най-ранен в портфолиото на компанията. Характерни за хибрида са ниски растения и големи, добре озърнени пити и много висока устойчивост на синя китка до раса F.

Хибридите царевица, които са включени в Програмата „Спести лев на декар“, са Тесали, Аркади, Трилоджи, Портил и Пинки. При закупуването им ползвате отстъпка от 8 лв. за всяка закупена торба.

Освен хибриди, включени в кампанията по случай петгодишния юбилей на компанията, Косад Семанс има много други продукти, като например царевица за силаж.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.