1. Начало
  2. Видеа
  3. Селекция
  4. Край Кнежа се проведе иновативната платформа „Заедно в земеделието“

Край Кнежа се проведе иновативната платформа „Заедно в земеделието“

Еуралис Семена представи високодобивната си селекция

Образцови полета с пролетни култури, подредени, свежи, обещаващи богата реколта. На тази гледка се насладиха гостите на платформата „Заедно в земеделието“ край Кнежа, на която компаниите Еуралис Семена, КВС Агро и БАСФ показаха пълна технология за успешно отглеждане на слънчоглед, царевица, сорго и соя.

Акцент в портфолио царевица е предлаганият от миналата година хибрид ЕС Фаради, ФАО 340. Хибридът е ново поколение Тропикал дент, подходящ за интензивно и средноинтензивно отглеждане.

ЕС Метод с ФАО 380 беше другият царевичен акцент по време на събитието. Той е доказан лидер в портфолиото на Еуралис за цяла Европа и е типичен представител на сухоустойчивата генетика Тропикал Дент.

ЕС Терамис CL е топ офертата на Еуралис при Клиърфийлд слънчогледа от средно ранната група. Това е продукт номер 1 по добив в своя сегмент.

Новата технология Клиърфийлд Плюс е представена в листата на компанията с няколко хибрида, един от които е ЕС Джанис CLP.

Платформата „Заедно в земеделието“ беше проведена на полетата на Борислав Горанов, който традиционно сее соя на Еуралис.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.