На рожден ден с Косад Семанс България в Истанбул

Над 150 гости уважиха тържеството по случай 5-годишния юбилей на компанията

Незабравимо пътуване до Истанбул организира Косад Семанс България, за да отпразнува сред приятели и партньори своя 5-ти рожден ден.

Два уникални дни подари компанията на своите над 150 гости, които имаха шанса да се включат в празничната програма на най-високото място в центъра на 16-милионния мегаполис – небостъргача Сапфир. Празникът беше съпътстван с благодарности към екипа на Косад Семанс България и към първите хора, подали ръка на Божана Гандева, бяха връчени призове на земеделски производители и дистрибуторски фирми, както и атрактивни награди за печелившите от томбола по програмата „Пет години Косад Семанс България“. Всичко това гарнирано с много настроение, музика, танци и, разбира се, с незабравимото Сиртаки, което стана запазена марка на кампанията при продажбата на едноименния рапичен хибрид.

На втората вечер от рождения ден екипът на Косад Семанс България смая гостите с елегантност и стил, а гала вечерята на кораб през Босфора беше на фона на приказни гледки на нощния Истанбул, стъпил на два континента.

Гостите останаха изключително доволни и впечатлени от организирания празник и от туристическата обиколка на две от емблематичните места в Истанбул.

Не спестиха благодарности към екипа на Косад Семанс България и към френската генетика, която прави производството им рентабилно.

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.