Рапицата иска доста усилия и постоянство, но когато избереш правилната селекция, резултатите са налице

Хибридите с бранда Пионер са добре дошли на полетата на Йордан Райчев

Рапицата иска доста усилия и постоянство, за да я отгледаш. Предимство на рапица на Пионер е високата устойчивост на най-разпространените болести, което носи добавена стойност за фермерите.

Как полетата ви да бъдат чисти, а добивите - по-високи? Отговорът е с хибридите на Пионер по Клиърфийлд технологията. Те са застраховка за успешната борба с плевелите.
Вие желаете рекордни резултати и ниски разходи за отглеждане? Нискостъблените хибриди MAXIMUS ще ви ги гарантират!

Пионер препоръчва и наложилия се на пазара високостъблен хибрид PT225. Топ хибрид по добивност е средно ранният PT264, който се характеризира с много бърз първоначален старт, притежава висока устойчивост към преждевременно разпукване на шушулките и е едно от най-добрите предложения на семенарския пазар при тази култура.
Високите добиви се гарантират и от качествената растителна защита.

Лонтрел 72 СГ е вегетационен системен противошироколистен хербицид с приложение от втори лист до 9-то и повече оформени междувъзлия.

Вторият продукт на Кортева за опазване на рапица е Галера Супер - селективен, вегетационен, системен трикомпонентен хербицид с допълнително почвено действие за борба срещу широколисти плевели, включително проблемни видове като див мак с приложение от втори лист до 9-то и повече оформени междувъзлия.