Слънчогледовите хибриди с марка Pioneer Protector - с награда на Агра 2019

Corteva Agriscience – за конкурентно земеделие

След обединението на ДюПон Пионер, ДюПон Растителна защита и Дау Агросайънсис, новата компания Corteva Agriscience се превръща в най-силната и внушителна компания в семенарския бизнес и предлагането на препарати за растителна защита. Заради качествата на слънчогледовите хибриди с марка Pioneer Protector® Corteva получи първа награда, диплом и златен медал от Агра 2019.

Хибридите с марка Pioneer Protector® осигуряват възможности за конкурентно производство на слънчоглед. Те гарантират чисти от синя китка и мана слънчогледови полета, без химически приложения, които могат да навредят на следващата реколта. В допълнение на това, повечето от хибридите от тази група са по ExpressSun технология.

Pioneer Protector ™ ExpressSun ™ е доказана система, възприета от над 40 000  български фермери през последните няколко години.

Хибридите с Протектор Мана са устойчиви на всички разпространени раси мана, включително и най-вирулентните. При условия за развитие на мана по слънчогледа, те са генетически устойчиви.

Хибридите с Протектор Синя китка са устойчиви на всички разпространени раси синя китка по слънчогледа, дори и най-новите вирулентни видове. Могат да се засеят на всякакви площи, дори при наличие на синя китка до раси F и G.
Пионер предлага хибриди слънчоглед в трите технологии.

С Протектор мана е Р64LP130, Клиърфийлд Плюс хибрид, устойчив на ръжда.
Два хибрида са включени в сегмента конвенционални линолови слънчогледи - Р64LL125, Р64LL129, внедрени във всички държави в Източна Европа.

Пионер е пазарен лидер и при царевицата. Повече от половината от общите продажби на царевични семена се падат на Optimum®AQUAmax хибридите.

Хибридите Optimum®AQUAmax са селектирани за стресови климатични условия, с ниска атмосферна влага и висока температура.

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.