Спечели златно кюлче от Косад Семанс България

Атрактивна промоционлана програма за земеделските производители през 2016 г.

На техническа среща в Добрич екипът на Косад Семанс България представи новите попълнения в портфолиото си пред земеделски стопани от Добруджа. Нови възможности за още по-високи добиви от царевицата дава хибридът Кампони, 340 ФАО, двулинеен, тип конски зъб, подходящ за интензивно отглеждане.

Бетови, 430 по ФАО, е хибрид от ново поколение, богат на смилаеми фибри и скорбяла, много бързо отдава влага при фицзиологична зрялост, толерантен на икономически важните болести. Подходящ както за зърно, така и за силаж. Валверди, 450 по ФАО, има отличен стей грийн ефект, толерантен е на болести и на хидрострес.

Новост в портфолиото при слънчогледа са два хибрида от средно ранната група. Първият се казва Европа от Клиърфийлд Плюс технологияга, пластичен, подходящ за всички райони на страната. Продукт с добре подбрани параметри.

Другият хитов продукт на френската компания е Марбелия CL, Клиърфийлд хибрид, с ген за устойчивост на синя китка до раса G. През миналата стопанска година резултатите от него са 335 кг/дка. Косад Семанс работи в посока добра устойчивост на болести – фома, фомопсис, склеротиния.

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.