1. Начало
  2. Видеа
  3. Земеделска техника
  4. Агроплатформата Field days на VAREX – запазена марка за българското земеделие

Агроплатформата Field days на VAREX – запазена марка за българското земеделие

Край Чирпан фирмата представи тежкия си арсенал – Challenger и Massey Ferguson

За трета поредна година фирма Варекс организира мащабното мероприятие Field days. Форматът постави акцент върху машините от стратегическите брандове на концерна AGCO, а именно Challenger, Massey Ferguson и Laverda.    

Край Чирпан земеделските производители се запознаха с двата най-нови продукта на бранда Massey Ferguson – колесния трактор MF8737 и зърнокомбайна ВЕТА 7370.

Брандът Massey Ferguson е познат на фермерите и с телескопичните си товарачи. На полето беше представен модел с мощност 100 к.с, с височина на повдигане на стрелата 6 м. В землището на Чирпан дефилираха и представители на марката Challenger – гумено-верижен трактор, модел 350 к.с. и самоходна пръскачка Spra Coupe 4660 с размах на крилете 24 м.

Фирма Варекс инвестира в три направления: материална сервизна база с най-модерното оборудване за гаранционно и извън гаранционно сервизно обслужване, с пълно регионално покритие, другата страна е инвестициата в обучение на кадри. Качеството на сервизното обслужване е другият сегмент, в който работи фирма Варекс.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.