1. Начало
  2. Видеа
  3. Земеделска техника
  4. Case IH Maxxum 145 Multicontroller ActiveDrive 8 ви дава повече

Case IH Maxxum 145 Multicontroller ActiveDrive 8 ви дава повече

Машината е финалист в конкурса „Трактор на годината“ за 2019-та

С впечатляваща презентация и тест драйв Case IH представи своя кандидат в конкурса Трактор на годината за 2019-та. Това е моделът Case IH Maxxum 145 Multicontroller ActiveDrive 8, с максимална мощност 175 к.с., който е носител на отличието Машина на годината за 2018-та. Той беше показан в работни условия с няколко прикачни машини на поле, близо до Виена.

Всеки член на журито имаше удоволствието да тества машината и да се увери в нейната ефективност, лекота на управление и високи технологии.

Първото впечатление – отвън модерен стайлинг, а при влизане в кабината – панорамна 360-градусова видимост. При стартиране на двигателя и работа на полето - ниски нива на шум – само 69 децибела.

Презентаторите от Case IH обясниха, че най-отличителната черта на трактора е 8-степенната полуавтоматична трансмисия ActiveDrive 8, която осигурява общо 24 скорости за движение както напред, така и назад.

Също така – постижение, достойно за адмирации - Maxxum 145 Multicontroller ActiveDrive 8 е с доказано най-ефективния 4-цилиндров трактор в света, според DLG.

При полеви тест е постигната средна консумация на гориво 258 г/киловат час, което е почти 9.5% по-нисък разход в сравнение с постижението на най-близкия конкурент.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.