1. Начало
  2. Видеа
  3. Земеделска техника
  4. CASE IH спечели титлата "Машина на годината" 2018 с новия Maxxum Multicontroller

CASE IH спечели титлата "Машина на годината" 2018 с новия Maxxum Multicontroller

Отличието е за ефективността на новата трансмисия ActiveDrive 8

Наградата „Машина на годината“ беше едно от ключовите събития по време на изложението Agritechnica. Призът се определя от видни журналисти, работещи различите медии в сектор селско стопанство от цяла Европа.

Носител на наградата за 2018-та година стана Maxxum Multicontroller на CASE IH.

Отличието беше връчено като признание за ефективността и икономичните ползи, които новата трансмисия ActiveDrive 8 и още други разработки допринасят на пазара на трактори.

Трансмисията включва редица функции, предназначени да направят трактора по-ефективен, а водача, по-малко натоварен.

Постигайки скорост до 10.2 км/ч, първият диапазон е специално създаден за по-тежки обработки. За специални приложения, изискващи много ниска работна скорост, като например сеитба на зеленчуци, ActiveDrive 8 предлага опция за пълзящи предавки.

Основният втори диапазон покрива почти 90% от всички изисквания за работа в полето, тревни площи и използване на челен товарач, позволявайки на трактора да работи при пълно натоварване, без прекъсване на въртящия момент от 1.6 до 18.1 км/ч.

При движение по пътищата, трансмисията е проектирана да стартира в трети диапазон, с удобна опция за превключване пропускайки една предавка за бързо достигане на избраната постъпателна скорост.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.