1. Начало
  2. Видеа
  3. Земеделска техника
  4. Casella произвеждат напиотелни системи с независим отделен двигател за навиване на тръбата

Casella произвеждат напиотелни системи с независим отделен двигател за навиване на тръбата

Продуктите й бяха сред акцентите на щанда на Тайтън Машинъри на БАТА АГРО Есен 2015

Промените в климата и настъпващата суша са едни от предизвикателствата пред земеделеското производство. В отговор на тях все повече компании разработват продукти, които да дават гъвкавост на земеделските производители. Италианската компания Касела произвежда напоителни системи, дизелови агрегати и подземни тръбни линии. Продуктите й се предлагат на българския пазар от Тайтън Машинъри България. Президентът на компанията беше сред гостите на изложението БАТА АГРО Есен.

Ние произвеждаме напоителни системи с дължини до 750 м и диаметър на тръбата до 180 мм – това е най-голямата напоителна система в света. Напоителните ни системи имат едно специално качество, което ни отличава от останалите производители, а именно това е независим отделен двигател за навиване на тръбата. Самостоятелният двигател предотвратява евентуалните загуби на налягане на водата при завиване на тръбата и задвижва хидравличната система, заяви Франческо Касела, президент на Casella.

Сред разнообразието от брандове, което Тайтън предлага, е Tecnoma  – френски производител на специализирана техника за растителна защита.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.