1. Начало
  2. Видеа
  3. Земеделска техника
  4. Challenger MT 775 E – последно поколение верижен трактор

Challenger MT 775 E – последно поколение верижен трактор

Той е сред кандидатите за „Трактор на годината“ за 2015-та

Тракторът Challenger MT 775 E е сред финалистите в престижната надпревара „Трактор на годината“. Той е компактен, но с мощен 9,8-литров 7-цилиндров AGCO SISU POWER двигател Tier 4 Final с 438 к.с. максимална мощност. Представител е на най-новата серия на Challenger, която осигурява с 15% повече мощност, с 53% повече енергийна ефективност и 43% повече хидравличен поток.

Моделът Challenger MT 775 E е проектиран да бъде верижен трактор, представяйки еволюцията на почти 30-годишен опит в разработването на верижната технология. Машината е създадена за работа при тежки почвени условия. Той е с трета генерация Mobil-Trac™ система, която е с по-голяма контактна повърхност, което води до по-малко сбиване на почвата, по-добра теглителна сила, минимално боксуване и приплъзване, което пести разходи и време.

Моделът е с Powershift трансмисия, електро-хидравлично три-точково окачване на хидравличната система, с повишен хидравличен поток, по-голяма охлаждаща система и със система за лесно и точно управление AGCOMMAND.

Ако Challenger MT 775 E е вашият фаворит за Конкурса Трактор на годината за 2015-та, гласувайте за него с SMS на номер 1918 с текст TR02

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.