1. Начало
  2. Видеа
  3. Земеделска техника
  4. Черният Deutz-Fahr 9340 TTV WARRIOR– в центъра на зона за „Иновации във фермерството” на Агритехника 2019

Черният Deutz-Fahr 9340 TTV WARRIOR– в центъра на зона за „Иновации във фермерството” на Агритехника 2019

Connected Farming Systems - дигитални решения от SDF

С обособена зона за „Иновации във фермерството” на Агритехника 2019 Deutz-Fahr за пореден път заяви лидерските си позиции в агроиндустрията. Компанията представи пълна гама трактори – от 50 до 340 к.с. 
Резултатите от отдадеността на SDF към земеделския бизнес и инвестирането в нови продукти и иновации са, че през 2017 г. беше открита модерна фабрика в Германия и бяха модернизирани наличните заводи в Италия и Турция. Общо са инвестирани 130 млн. евро в бранда Deutz-Fahr. 
 
Акцент на Агритехника беше Connected Farming Systems, включващa дигитални решения, внедрени в тракторите и комбайните Deutz-Fahr. Системите оперират чрез 
i-Monitor 3 в кабината, който контролира работата и функциите на машините.
 
В сегмента до 120 к.с., в който Deutz-Fahr е пазарен лидер, компанията представи 5 машини от сериите 5D, 5G и 5 серия с мощности от 65 до 105 к.с.
 
При по-големите мощности новият черен боец на Deutz-Fahr беше в центъра на представянето на компанията SDF на Агритехника 2019. Моделът 9340 TTV WARRIOR впечатлява не само с външния си вид, но и с техническите си иновации. Машината е с 6-цилиндров Common Rail 7,8-литров двигател Deutz с мощност 336 к.с. Тракторът е оборудван с автоматична TTV трансмисия. Кабината „Макси вижън“ приканва с неустоим комфорт и пълен контрол чрез ергономичния мултифункционален подлакътник. Електронно контролираната спирачна система гарантира пълна безопасност. Товароподемността на задния навес е 12 т.
 
 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.