1. Начало
  2. Видеа
  3. Земеделска техника
  4. Демонстрация в земите на Христо Беличовски

Демонстрация в земите на Христо Беличовски

Фермерът има зад гърба си верен партньор

Демонстрация в земите на Христо Беличовски. Фирма Римекс Технолоджийс показа най-новите технологии за минимална почвообработка и сеитба на Bednar в земите на дългогодишния си клиент.

Идеята беше да се покажат почвообработващите машини на водещия бранд в портфолиото на Римекс – Bednar, които извършват няколко операции с едно минаване на полето. Инженерите на компанията са разработили иновативна технология на торовнасяне заедно с почвообработката или сеитбата.

Вторият акцент на демонстрациите беше високотехнологичната самоходна пръскачка AGRIFAC МОДЕЛ CONDOR. Резервоарът й е 4000 л, работният захват на стрелата е 30 м, клиърънсът е хидравлично регулируем от 130 до 200 см.

Друга атрактивна машина от Римекс е телескопичният товарач Merlo - модел Turbofarmer 38.7 – сигурен партньор и помощник за вашето стопанство. Той е с височина на повдигане 7.10 м и товароподемност 3 800 кг.

Римекс винаги е в крак с актуалните тенденции и търсенето на пазара. Затова в портфолиото й присъства техниката за напояване на италианската компания Casella.

За повече информация посетете сайта на Римекс Технолоджийс – www.rimex.bg.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.