Европейският лидер в пръскащата техника HARDI става на 60 години

Днес фирмата разполага с 11 завода в целия свят, а мрежата за дистрибуция и продажби обхваща над 100 страни

От далечната 1957 година, когато компанията е основана от датчанина Хартфиг Йенсен – градинар, който е имал нужда от качествена пръскачка, ХАРДИ обслужва непрекъснато нарастващите нужди от ефективна и прецизна растителна защита и днес компанията е лидер в механизираното прилагане на продукти за растителна защита. Тази позиция се поддържа чрез непрекъсната развойна дейност и иновации. Днес ХАРДИ разполага с 11 завода в целия свят, а мрежата за дистрибуция и продажби обхваща над 100 страни.

Вече 14 години ексклузивен представител на ХАРДИ за България е Булагро Машини АД. За този период марката извоюва първо място в България по продажби на прикачна пръскаща техника от Западна Европа. 35% пазарен дял определено е успех за ХАРДИ, но е и доказателство за добрата работа и надеждност на машините. Това доказателство се дава само от клиентите. Техните оценки от практиката са тези, които са определящи за развитието на бранда на пазара.

За да отпразнуват своя юбилей, ХАРДИ поканиха фермери, представители и приятели на грандиозно шоу в семейството на Nørre Alslev.