Икономични и рентабилни машини от Раломекс на АГРА 2019

За тези, които искат да изберат българското

И тази година Раломекс АД впечатли гостите на Агра 2019 в Пловдив. В два раздела с обща изложбена площ 200 кв.м компанията представи нови и добре наложили се машини за обработка на почвата, както и иновативна техника за растителна защита.

На видно място беше поставен експонат на най-новата разработка, а именно - петкорпусен обръщателен регулируем плуг от серията нон стоп, подходящ за трактори от 220 к.с.
От гамата машини с Нон стоп защита е и този продълбочител, чиито работни органи са оборудвани с пружинни предпазители. Може да се използва веднага след жътва, като целта е да се запази влагата в почвата и да се направи подготовка за следваща култура.

Интересни и функционални са окопните култиватори на Раломекс с торовнасяне. На изложението беше показан модел специално разработен за пролетни култури - КОВ 4,2 с S образни органи.Ново в производствената гама на Раломекс е стърнищният култиватор Комби Макс, съобразен с българските почвени условия.


Българските конструктори са разработили щангови и навесни пръскачки с компоненти на водещи европейски производители. В момента Раломекс разработва и прикачни варианти, като най-новото са вентилаторните модели.

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.