1. Начало
  2. Видеа
  3. Земеделска техника
  4. Иновациите на EIMA 2014

Иновациите на EIMA 2014

Засилено присъствие на италиански компании производителки на агротехника

Болоня, представиха значителен технически напредък при конструирането на трактори. Argo Tractors се представи с новости при бранда Landini. Антонио Салватера, маркетинг мениджър в компанията, представи иновациите на щанда.

Серията 5H се състои от 4 модела от 85 до 113 к.с. Отличителен белег на тези трактори е напълно новата кабина, с равен под и 4-колонна структура, както и новата трансмисия с 12 по 12 скорости.

Следващата нова серия е 6L, която включва три модела – от 145 до 175 к.с. Тракторите са с с 4,5-литрови Tier 4 Interim двигатели с AdBlue система, с механична трансмисия и хидравлична система с капацитет 8400 кг. Оборудвани с челен товарач, те са подходящи и за животновъдни ферми.

Посетителите на изложението в Болоня не пропуснаха да видят и тракторите от новата серия 4 – от 61 до 107 к.с. „Дебютът им се състоя миналата година на изложението в Хановер. Тук показваме три модела. Те са много компактни и гъвкави, с нова трансмисия, перфектни са за работа с челен товарач, могат да бъдат използвани за дейности и в овощни градини, тъй като ширината им може да достигне 1,73 м.“

Иновациите от Landini не спират до тук. Предложенията ѝ за лозарите и овощарите са трактори от серия 9000 от 88 и 95 к.с., с 4-цилиндрови двигатели, отговарящи на Tier 3 Interim. Трансмисията осигурява 16 предни + 16 задни предавки с механичен реверс, както и възможност за пълзящи скорости. Операторското място лесно се завърта и обръща, което позволява максимална видимост и удобство. Двата модела се предлагат и във вариант с чупеща рама.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.