1. Начало
  2. Видеа
  3. Земеделска техника
  4. ИНТЕРАГРИ България представи CLEMENS в Дни на отворените врати

ИНТЕРАГРИ България представи CLEMENS в Дни на отворените врати

Висококачествената немска марка за лозаро-овощарска техника е най-новото попълнение в портфолиото на компанията

Намираме се на Дни на отворените врати в търговско-сервизния комплекс на ИНТЕРАГРИ България в гр. Стара Загора, където на 8 ноември пред ключови клиенти беше представено новото попълнение в портфолиото на ИНТЕРАГРИ – висококачествената немска марка за лозаро-овощарска техника CLEMENS.
От основаването си през 1952 г. от Бернар и Матиас Клеменс, компанията CLEMENS произвежда лозарски и селскостопански машини, отличаващи се с изключителни здравина и надеждност. Компанията е семейна и днес се представлява от Томас и Бернхард Клеменс, двамата синове на Бернар. 
CLEMENS разработва, произвежда и дистрибутира висококачествени, уникални и иновативни продукти като RADIUS секция за контрол на плевелите под лозата, здрава рама за различни инструменти за култивиране HEXAGON, камера за пръскане и роторна четка за отстраняване на плевелите, както и други машини за различни приложения. 
Машините на CLEMENS са ключът за развиване на успешното лозарство вече повече от 70 години. CLEMENS се отличават със своя индивидуален подход към специфичните нужди на клиентите, за които разработва специализирани решения. 
По време на събитието в ИНТЕРАГРИ Стара Загора присъстваха представители на CLEMENS, сред които и Кристиян Курчети.
 
Освен портфолиото прикачна техника за лозаро-овощари от CLEMENS, ИНТЕРАГРИ предлага гроздокомбайни BRAUD от New Holland. 
Мултифункционалният гроздокомбайн NEW HOLLAND BRAUD е иновативен лидер в сегмента, с 40 години опит в иновациите и повече от 15 000 продадени машини. BRAUD пести усилията на над 70 работници по време на беритба и има целогодишно приложение с модулни системи за беритба, ронкане, очистване, подрязване, пръскане, обезлистяване и др.  
 
За лозаро-овощарския сектор е предназначена и специализираната серия трактори T4 V/N/F на световния иновативен лидер NEW HOLLAND.
Със своите от 75 до 114 к.с. те имат мултифункционално широко приложение, като са подходящи за пръскане, почвообработка, обезлистяване, торене, подрязване, връзване. Кабината Blue Cab 4 се характеризира с повишена безопасност. Сред ключовите им характеристики са повишен капацитет на предния навес и хидравличната система с цел по-голяма продуктивност. Тракторите имат най-добрата в класа маневреност със SuperSteer ъгъл на завой 76°.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.