Интерагри България стана официален вносител и сервизен партньор на Беднар

И още: Kакви са новостите при бранда Ню Холанд

Марката BEDNAR е основана през 1997 година в Чехия от д-р Ладислав BEDNAR. В миналото е била известна като Стром. Първото производство било на голям тежък дисков култиватор, който впоследствие търпи доста корекции. 
Портфолиото на марката с годините се обогатява все повече и в крайна сметка достигаме до едно съвременно ниво през 2020 година. Фирмата е специализирана в производството на машини за почвообработка, сеитба, торене, както и за контрол на растителните остатъци, като залага на конвенционалните земеделски практики. 
 
"BEDNAR е позната марка на българския пазар от 2013 година, като в тези години до ден-днешен тя търпи различно развитие, докато стигнем до 2020 г., когато стартирахме партньорство с ИНТЕРАГРИ", каза Цветомир Костов, териториален мениджър на марката BEDNAR за България.
 
"BEDNAR е едно важно попълнение в нашето портфолио. Компанията е сравнително млада и изключително иновативна, произвеждаща висококачествени машини, фокусирани върху минималните почвообработки, управление на растителни остатъци и прецизна сеитба. BEDNAR предлага много голямо разнообразие от машини, които същевременно са здрави, издръжливи, високотехнологични и на балансирана цена. Това дава голяма добавена стойност на клиентите. Брандът стана доста популярен през последните години не само в България. Компанията предлага своите продукти в 35 държави в целия свят. Визиите за бъдещето на ИНТЕРАГРИ и BEDNAR съвпадат", заяви Даниел Минев, изпълнителен директор на ИНТЕРАГРИ България.
 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина, за да получавате всеки петък най-важната седмична информация.

За още новини – харесайте страницата ни във FACEBOOK.