1. Начало
  2. Видеа
  3. Земеделска техника
  4. Комбайните MASSEY FERGUSON IDEAL – производителност без граници

Комбайните MASSEY FERGUSON IDEAL – производителност без граници

VAREX Field Days 2019 представи най-голямата световна новост при зърноприбирането

Последната иновация при зърноприбиращите технологии вече е у нас. Комбайните IDEAL на MASSEY FERGUSON са акцент на традиционните полеви демонстрации VAREX Field Days.

Massey Ferguson IDEAL се предлагат в три модификации, като вариантите са с гуми или с верижни ходови части с активно окачване „ТракРайд", благодарение на които се запазва структурата на почвата.

Гамата се състои само от роторни машини. IDEAL 7 е с един ротор, а IDEAL 8 и 9 са с два ротора. Те идват с версии за жътва както по равни, така и по наклонени терени.

4,84 м Helix ротори „Двойна спирала", монтиран на MF IDEAL 8 и MF IDEAL 9, е най-дългият в отрасъла.
Той осигурява най-голямата вършееща площ, като същевременно използва много ниски мощности и остава постоянен към променящите се условия на посева. Моделът има максимална горивна ефективност и ниски загуби заради „нежното" обработване на зърното и сламата.

Комбайните MF IDEAL имат бункер с вместимост от 12 500 до внушителните 17 100 л и свръхбързо разтоварване с 210 л/сек - единственият и най-голям бункер на световния пазар.
В интелигентната кабина на новия MF IDEAL - VISION ще седите на почти 4 метра височина и само ще задавате команди. Тя е не само комфортна, но и високотехнологична.

По време на демонстрациите в областите Хасково и Монтана присъстваха водещи земеделски производители, които имаха възможност на място да изпробват машините. Те се убедиха в бързината, ефективността и комфорта при управлението на техниката, която Варекс предлага на българския пазар.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.