1. Начало
  2. Видеа
  3. Земеделска техника
  4. Кой ще е следващият победител в конкурса Трактор на 2014 година?

Кой ще е следващият победител в конкурса Трактор на 2014 година?

Отговорът ще стане ясен на най-престижното международно изложение Агритехника в Хановер

Кой ще е следващият победител в конкурса Трактор на 2014 година? Отговорът ще стане ясен на най-престижното международно изложение Агритехника в Хановер. На грандиозното събитие включващо жури от 24 страни ще бъде оповестен тракторът - първенец.

От 2011 г. журито от европейско става световно. Тогава за първи път в него се включва и представител на България - управителят на най – авторитетната медийна група в селскостопанския бранш - Цветан Гърбешков, продуцент на предаването Агрофорум и специализираното списание АгроКомпас. Според него критериите върху които работи журито тази година са работата на двигателя на трактора, трансмисията и комфорта на кабината. Също така всеки член на журито прави тест на трактора, както в работен, така и в транспортен режим. Под внимание се взимат и софтуерните технологии, които са внедрени за контрол на работата на съответния трактор.

Един от най-сериозните участници в конкурса е Ню Холанд, предлагайки всички функционалности, с които може да разполага една съвременна машина. Масей Фергюсън е другия сериозен претендент за титлата.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.