1. Начало
  2. Видеа
  3. Земеделска техника
  4. Кубота България подкрепи провеждането на престижната Купа на България по прескачане на препятствия с коне

Кубота България подкрепи провеждането на престижната Купа на България по прескачане на препятствия с коне

Компанията е спонсор на конна база „Ген. Крум Лекарски"

Кубота България подкрепя традициите и развитието на конния спорт у нас. Именно затова компанията е спонсор на конна база „Ген. Крум Лекарски" в Божурище и на престижната Купа на България по прескачане на препятствия, която се проведе от 20 до 22 октомври 2023.


Събитието събра не само състезатели, но и любители на конната езда, които търсят вдъхновение и радост в това елегантно изкуство.
В конната база „Ген. Крум Лекарски" в Божурище Кубота България предостави възможност на всички посетители да се запознаят с японската марка трактори Кубота.
Тракторите от серия М7 са известни с надеждността и ефективността си. Неслучайно компанията показа сламопреса, подходяща за животновъдните стопанства.


Отлично приложение за работа в ограничени пространства има компактният трактор Кубота - ЕК1-261, който се отличава с внимателно проектирани технически детайли и функции, готов да изпълни перфектно разнообразни селскостопански и градски нужди.
Оборудван е с 3-цилиндров двигател с мощност 26 к.с., както и с механична трансмисия, състояща се от 9 предни и 3 задни предавки. Ергономичният дизайн на неговите контроли позволява на потребителите да сменят скоростта с лекота.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.