Кubota показа на Еima 2018 нови серии при тракторите

Компанията произвежда прикачен инвентар и в по-големи версии

Нови серии при тракторите представи японската компания Кubota на изложението Еima 2018. Безспорни са лидерските й позиции в Европа при компактните трактори, като през последните години Кubota завладява пазара и в сегмента от 60 до 140 к.с.

На Еima посетителите имаха възможност да видят новата М4 серия в мощностния диапазон от 66 до 74 к.с. „Моделът М4072 е с 3,3-литров дизелов двигател Кubota, като го предлагаме с два вида трансмисии – с 18 предни и 18 задни предавки, както и с 36 предни и 36 задни предавки“, обясни Микаел Провост, продуктов мениджър на Kubota.

При най-мощната гама трактори от серия М7002 Кubota представи редица подобрения, като например, по-широки гуми и възможност за запаметяване параметрите за работа с 20 вида прикачен инвентар.

И още - на Еima 2018-та беше показана и новата четвърта генерация при серия MGX. Тя е предназначена за по-големи стопанства. Машините са маневрени, високопроизводителни и икономични. Оборудвани са с 4-цилиндров дизелов двигател Кubota, 8-степенна Powershift трансмисия, просторна кабина и хидравлична система с товароподемност 6,1 тона.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.