1. Начало
  2. Видеа
  3. Земеделска техника
  4. Мадара Агро участва за пети път на Агритехника в Хановер

Мадара Агро участва за пети път на Агритехника в Хановер

Машините на българската компания не отстъпват по качество на западните аналози

За пети пореден път българската компания Мадара Агро участва на Агритехника, защото това световно изложение дава много голяма възможност компанията да се отвори към целия свят. 
В момента се наблюдава свръхпроизводство на агротехника в цял сват, машините с наложените марки са много скъпи, а пък нашите предложения ценово са много достъпни за крайния клиент, казват от Мадара Агро. 
Машините на българската компания са аналогични по качество на западните аналози. Продуктовата гама е много голяма, като в процес на разработка са нови машини и технологии. 
 
Заводът се намира в гр. Шумен и в него се произвеждат над 240 вида машини за земеделието като раздробители, валяци, сечки, плугове, ротационни мотики, стърнищни култиватори, дискови брани и много други -  от най-малката до най-голямата по размери машина. В момента в производството са ангажирани около 350 човека. Компанията разполага с инженерен отдел със 17 конструктора.
 
Тъй като през последните години фермерите се стремят да използват по-малко химикали, Мадара Агро предлага ротационна мотика за механичен контрол на плевелите, която е доста търсена напоследък. 
Извън България най-много машини компанията продава в Румъния. Работи с дилъри в Австралия,  Канада,  Германия. Във Франция работи под друга марка, защото произвежда за тяхна фирма. Предстои отварянето на представителство в Полша и в Унгария.
 
 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.