1. Начало
  2. Видеа
  3. Земеделска техника
  4. Massey Ferguson – с нови машини и нови предизвикателства на Eima 2014

Massey Ferguson – с нови машини и нови предизвикателства на Eima 2014

Техническа иновация от Challenger е управляемият 3-точков теглич

Атракция на изложението в Болоня беше тракторът Massey Ferguson 5610, който участва в мисия за покоряване на Южния полюс.

Той трябва да измине около 5 хиляди километра до там и обратно и то при много сурови условия - дълбок сняг, температури под -40 градуса и надморски височини до 3400 метра.

Кембъл Скот представи и другите иновации от бранда. Това е новата серия MF 4700, предназначена за фермери, търсещи много семпли и надеждни машини.

Те са с последно поколение двигатели, реализиращи голяма икономия на гориво, отговарящи на европейските изисквания. Тракторите са със съвсем нова трансмисия, която осигурява много гладко управление. Хидравличната им система е опростена. Серията има два модела – от 85 и 95 к.с. Този модел без кабина е много подходящ за страни като Гърция, Италия, Португалия, Испания, но ние ще го представим и с кабина – в края на следващата година.

Друга иновация на изложението в Болоня беше моделът MF 8737, с мощност 400 к.с.

Предназначен е за едри фермери, нуждаещи се от наистина мощен трактор, с много голяма продуктивност. Имаме нова операционна система на контрол, която помага на оператора да избере най-подходящия режим на работа в зависимост от условията. Той е с двойни гуми, за да се намали утъпкването и уплътняването на почвата. Тракторът е достъпен и за българските фермери, като могат да разчитат на много добър сервиз и обслужване от местния дистрибутор.

 

Етикети Massey Ferguson, Challenger
Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.