McCormick X7.690 P6-Drive и Landini Rex 4-120 GT – тест драйв в Италия

Argo Tractors беше домакин на журито на конкурса „Трактор на годината“

Италианската компания Argo Tractors зарадва журито на конкурса „Трактор на годината“ с емоционално и запомнящо се пътуване в сърцето на Тоскана, близо до Флоренция. Мястото е уникално, пропито с история и традиции в производството на вино още от 14-и век. Това е имението на италианската фамилия Фрескобалди.

Поводът – презентация и тест драйв на McCormick X7.690 P6-Drive и Landini Rex 4-120 GT, които са кандидати в престижния конкурс.

Идеята на събитието е всеки член на журито да се запознае отблизо с техническите предимства на двата трактора и да оцени дали те са достойни да носят титлите в две от категориите на състезанието.

McCormick X7.690 P6-Drive е перфектният трактор да получи отличието „Трактор на годината“. Комбинацията на двигател, трансмисия и хидравлична система правят машината най-добра в този сегмент. За Landini Rex 4 мога да кажа, че това е втора генерация овощарски трактор, отличен кандидат в специализирания сегмент. Какво го прави най-добрия – това са Hybrid Steering system и Advanced Driving system, като последната ще бъде отличена като техническа иновация на ЕIMA“, коментира Антонио Салватерра, директор маркетинг на Argo Tractors.

Ако тракторите получат награди в престижния конкурс, това ще бъде голямо признание за инвестициите и усилията на производителя. Призовете също така ще затвърдят водещите позиции на двата италиански бранда на българския пазар, които се предлагат от фирма Оптиком.