McCormick X7.624 VT-Drive впечатли журито на конкурса „Трактор на годината“  

Машината се бори за победа в престижния конкурс, награждаването ще е на Агритехника

Броени седмици остават до развръзката на конкурса Трактор на годината, като церемонията, на която ще бъдат отличените най-добрите трактори за 2020 г., ще се състои по време на Агритехника в Хановер.
 
Сред финалистите е тракторът McCormick X7.624 VT-Drive. Той беше във фокуса на полева демонстрация и тест драйв близо до френския град Лион, организирани за журито на престижния конкурс.
 
Моделът е разпознат в цяла Европа като много добър трактор - ефективен, комфортен и продуктивен. Това е третата поредна година, в която наши брандове участват като финалисти в конкурса „Трактор на годината.
 
McCormick X7.624 VT-Drive е с увеличена до 240 к.с. мощност на двигателя Beta Power Fuel Efficiency Tier 5.
  
Двигателят развива максимален въртящ момент със системата Power Plus, която гарантира максимална мощност и производителност, съчетани с икономии на гориво, по-малко износване на трактора и щедра резерва от 36% въртящ момент.
 
Фокусирането върху улесняването на работата на оператора е запазено и в дизайна на кабината с полу-активно окачване, която включва материали от върхово качество, отлична ергономичност и внимание към детайла, които водят до максимално удобство и простор.
 
 
Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.