1. Начало
  2. Видеа
  3. Земеделска техника
  4. MF8S е в България

MF8S е в България

Варекс направи официално представяне на новата серия, чийто флагман е „Трактор на годината“ за 2021

Фирма Варекс отбеляза премиерата на Масей Фергюсън 8S за България. Първата машина вече е закупена, а до дни ще бъдат изпълнени още поръчки на машини от новата серия. Официалното представяне на MF8S беше приветствано от бизнес мениджъра, отговарящ за продажбите на продуктите от марката Massey Ferguson в България.
„От името на корпорацията AGCO и марката Massey Ferguson Ви приветствам и благодаря за доверието. Чест е за мен да представим заедно с партньорите ни от Варекс новия трактор, предназначен от фермери за фермери, оборудван с превъзходни спецификации, доставящи нови нива на комфорт и ефективност, като същевременно с това предоставя и предимствата на свързаността и технологията за интелигентно земеделие за устойчиво бъдеще“.

Сред ключовите предимства е новото поколение двигатели, като производителността на машината върви заедно с икономия на гориво, като мощността се увеличава с 10%.

Шасито е от дългата база 77-00, което гарантира изключителна стабилност, а това прави трактора универсален за различни приложения.

Massey Ferguson стартира програма за подмяна пълната гама трактори от 90 до 405 к.с., като поетапно ще влязат в употреба тракторите от сериите 8S и 5S вероятно в края на годината, впоследствие 6S, 7S, 9S, като по този начин Massey Ferguson ще направи подмяна на продуктовото предлагане на машините, произвеждани във фабриката в Бове, Франция, в унисон с модернизацията на предприятието там.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.