1. Начало
  2. Видеа
  3. Земеделска техника
  4. Наем на високотехнологичен комбайн с опция за покупка

Наем на високотехнологичен комбайн с опция за покупка

И още: Гарантирайте вашата сигурност и спокойствие по време на жътва с абонаментните планове за заместващ зърнокомбайн СТАНДАРТ и ПРЕМИУМ

През март ИНТЕРАГРИ България въвежда редица иновативни бизнес услуги, с които предоставя добавена стойност на клиентите на комбайни NEW HOLLAND.
Жътвата не може да чака - инвестирайте сигурно! ИНТЕРАГРИ България ви предлага Наем на нов комбайн от NEW HOLLAND с опция за покупка. Само така ще се уверите на практика в предимствата на комбайна, който ще закупите и ще си гарантирате качествена жътва, висока производителност и отлична печалба, като се възползвате от най-високите достижения на световния иновационен лидер в прибиращата техника NEW HOLLAND.
 
С НАЕМИ И КУПИ от ИНТЕРАГРИ имате комбайн на ваше разположение за определен от вас срок, минимум 7 дни, при изгодни и гъвкави условия за наем. Като единствен официален вносител на NEW HOLLAND за България, ИНТЕРАГРИ предлага и най-добрите условия за покупка, като наетият комбайн се ползва и с допълнителни преференциални условия, гаранция от производителя, качествено следпродажбено обслужване със сертифициран сервиз и оригинални резервни части. ИНТЕРАГРИ България разполага с широка мрежа от собствени продажбено-сервизни комплекси на територията на цялата страна, сертифицирани по програмата за качество на обслужването Top Partner на NEW HOLLAND, гаранция за дългосрочната сигурност на направената покупка.

От месец март ИНТЕРАГРИ добавя още една услуга в своето портфолио - абонаментни планове за гарантиране на заместващ комбайн по време на жътва. Клиентите могат да избират между 2 пакета от услуги – Стандарт и Премиум, които им осигуряват спокойна работа и гарантирана сигурност, че реколтата ще бъде прибрана качествено и навреме.
Със стартовия пакет услуги, включени в абонаментния план Стандарт, клиентът гарантирано ще получи заместваща машина, в случай че проблемът не е отстранен до 48 ч. от диагностицирането му. След изчерпване на абонамента, таксата се приспада от цената на услугата за първите 4 дни, а клиентът получава 10% отстъпка от стандартния наем на комбайн, като ползва гарантиран приоритет.
В допълнение, с пакет Премиум, абонатите на услугата получават отстъпка до 90% от транспортните разходи, в зависимост от местонахождението на заместващата машина и базата на клиента. В пакета са включени и Автокаско, Гражданска отговорност и разрешителни за транспортиране на съответната машина.
Обадете се на тел. 0700 46 666 или заявете бизнес услуга на www.interagri.bg.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.