1. Начало
  2. Видеа
  3. Земеделска техника
  4. Най-новите продукти и иновации от FENDT, VALTRA и MANITOU

Най-новите продукти и иновации от FENDT, VALTRA и MANITOU

Те бяха показани на щанда на фирма Златекс на изложението БАТА АГРО 2024

На щанда на фирма Златекс по време на Международното изложение БАТА АГРО 2024 посетителите видяха най-новите продукти и иновации на световното машиностроене на селскостопански машини.
 
Акцент при тракторите е атрактивният Fendt 900 Vario, решен в цвят графит с изключително подобрени параметри, изцяло нов двигател MAN и с повишен обем от 9 литра, варираща система за задвижване на преден и заден мост и автоматично 4 по 4 включване и изключване, когато е необходимо и както прецени тракторът, а не самият оператор. 
 
Зърнокомбайните IDEAL на Fendt се разделят на 4 класа. Представеният модел на изложението в Стара Загора е 9Т с двигател MAN и мощност 647 к.с. Бункерът е 17 хил. 100 литра, а скоростта на разтоварване е най-голямата на пазара - 210 литра в минута. 
 
Златекс представи на БАТА АГРО 2024 пълната гама трактори Valtra - един добре познат на българския пазар финландски бранд, чиито трактори са в няколко серии. 
 
Manitou е световен лидер на пазара с повече от 40% пазарен дял. Акцент тази година е моделът MLT 961 Manitou. Той е с 9 м стрела, 6 100 т товароподемност, 160 к.с., Vario трансмисия и нивелация. 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.