Ню Холанд дефилира из страната

Интерагри България проведе масова демонстрационна кампания

С мащабна демонстрационна кампания в цялата страна Интерагри България представи прибиращата техника на New Holland. Основният фокус е върху средния клас зърнокомбайни.

Една от демонстрациите се състоя край русенското село Коларово, където машините бяха представени в реални условия. Главната звезда там беше зърнокомбайнът модел CX 60.90, с 4-ри барабанна овършаваща система. Основното предимство на тази серия зърнокомбайни на New Holland е, че овършаващият барабан е с диаметър 600 мм- един от най-големите в сегмента на прибиращата техника. Машината е оборудвана с 8,7 литров двигател с най-ниски нива на вредни емисии, както и с роторен сепаратор, който повишава производителността с 20 %. Освен това комбайнът е с електронно регулиране на ситата, което става автоматично от кабината.

В стопанството в село Алфатар също оцениха качествата на иновативната прибираща техника на New Holland - висока производителност и прецизност при работа.

В района на Бургас акцентът на демонстрацията беше зърнокомбайнът CR 9.90. Машината е с мощност 570 к.с. и с редица технически подобрения, които помагат на земеделците да прибират реколтата си бързо и с минимални загуби. Тази година Интерагри България представи  у нас и най-новия модел CR 10.90 Revelation, с множество подобрения, включително механизъм за предпазване на роторите от задръстване.
Комбайнът е подходящ за стопанства с обработваеми земи  над 10 хиляди дка.  За тази кампания от Интерагри България имат още приятни изненади за фермерите - изгодни лизингови схеми за финансиране.

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.