Новата серия 250 на зърнокомбайните Case IH Axial-Flow – с премиера в Дрезден

В основата на новите модели е автоматизираната система AFS Harvest Command™

С пресконференция и тест драйв на полето Case IH привлече вниманието на световната агропреса, представяйки официално в Дрезден последната иновация в агроиндустрията – новата серия  Axial-Flow®  250.
Case IH е компания, предлагаща иновативни продукти, водещи решения и професионален сервиз за земеделието по света, подчерта Дан Стюарт, маркетинг директор за Европа, Азия и Близкия Изток.
 
Flow е от 1977 г., достигайки до наши дни – със серията 250. Тя се състои от три модела 7250, 8250 и 9250, с мощност от 498 до 634 к.с.

Каква е иновативната характеристика на комбайните. Те разполагат с автоматизираната система , която използва 16 сензора за непрекъснато наблюдение на машината и коригира 7 различни настройки, за да се постигне максимална производителност на комбайна.
Автоматичната камера за зърно използва патентована мултиспектрална светлинна емисия - видима и невидима - за по-точно определяне на начупените зърна и примеси.

Кои са другите новости в серия 250?
Комбайните са оборудвани с регулируеми от кабината насочващи лопати на ротора, задействани ръчно от превключвател, от дясната конзола, когато не се използва автоматизацията или автоматично се настройват при включена автоматизация.

Чрез смяната на стъпката на лопатите, масата ще се движи по-бързо или по-бавно през роторния кафез, като настройва обвършаването и сепарацията, за да подобри ефективността.

Очаквайте новите комбайни от серия 250 от официалния представител за България – Тайтън Машинъри.

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.