1. Начало
  2. Видеа
  3. Земеделска техника
  4. Новите трактори Optum AFS Connect – едва ли може да мечтаете за повече

Новите трактори Optum AFS Connect – едва ли може да мечтаете за повече

Последни новости от Case IH - усъвършенствани технологии за свързаност, контрол и информирани решения

С динамично и впечатляващо онлайн събитие за пресата, Case IH анонсира последните новости в продуктовото си портфолио. Това е новата серия трактори Optum AFS Connect с внедрена усъвършенствана технология за свързаност, контрол и по-висока рентабилност в земеделските стопанства. 
 
„Говорейки за свързаността, ще подчертая, че AFS технологията е в сърцето на най-новите продукти на Case. Това е много повече от продуктово предимство, това е нещо, което променя играта по отношение на цялостния подход при управлението на фермите“, каза Дан Стюарт, маркетинг директор на Case IH Europe. 
Case
В събитието взеха участие трима професионалисти, които представиха своите гледни точки как AFS технологията работи. 
 
Новият Case IH Optum AFS Connect е тракторът с усъвършенствана AFS технология, която ще подобри управлението на фермите, работата и движението на машините и обмена на данни. Тракторът е оборудван с последно поколение кабина и има познатите предимства като теглителна сила и горивна ефективност, удължена гаранция и възможност за предсезонно обслужване и проверка.
 
AFS технологията дава възможност за двупосочен трансфер на данни между трактора и акаунта на фермера, който е регистриран в уеб базиран портал на Кейс. 
Собствениците и управляващите могат чрез отдалечен достъп да видят статуса на машините, включително локация, количество на горивото, свършена работа и т.н

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.