1. Начало
  2. Видеа
  3. Земеделска техника
  4. Онлайн събитие за фермери, родени да правят земеделие

Онлайн събитие за фермери, родени да правят земеделие

Виртуална премиера на 7 нови интелигентни машини и цифрови услуги по време на събитието Born to Farm на Massey Ferguson

Онлайн събитие, което представи редица премиери в агроиндустрията, се превърна в празник на фермерството заедно с тези, които са родени да правят земеделие – фермери, предприемачи, дилъри, служители и журналисти. С тези думи Тиери Лот, вицепрезидент и управляващ директор на Massey Ferguson за Европа и Близкия изток, директно от поле във Франция откри Born to Farm - виртуална разходка в иновативния свят на компанията.
„Това е много специален ден за Massey Ferguson, защото ние представяме новите умни машини и дигитални услуги за тези, които са родени да правят земеделие. Massey Ferguson винаги е била семейна компания, запалена да помага на други семейни предприемачи, сред които са фермерите и дилърите на селскостопанска техника по света“, каза Тиери Лот.
„Massey Ferguson е глобален бранд с история, датираща от повече от 170 години и с клиенти от 170 страни по света. 
Екипът ни се състои от повече от 12 000 души. Massey Ferguson работи в синхрон с дългосрочните тенденции и изисквания в индустрията като Земеделие 4.0, Европейската Зелена сделка и Устойчивостта, посочи Франческо Мyро, вицепрезидент на Massey Ferguson. 

ПРЕМИЕРИТЕ ОТ MASSEY FERGUSON

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.