Почвообработваща техника на EUROTECHNICS AGRI – сред водещите машини на щанда на Универсал НВГ на БАТА АГРО

Интересни предложения при самоходните пръскачки и техниката за животновъдството

Нови брандове на българския пазар. Фирма Универсал НВГ продължава да обогатява продуктовото си портфолио. Отличен повод да покаже новите си попълнения беше изложението БАТА АГРО в Стара Загора. „Основно се стремим да представяме висококачествени фирми, като визирам Müller-Elektronik и Lehler, с които работим дългогодишно. На същия принцип подбираме и новите си партньори - фирми, на които можем да разчитаме като качество, а и същевременно като добра цена“, заяви Венцислав Георгиев от Универсал НВГ, гр. Долна Оряховица.

Бързина на изпълнение, спестяване на разходи и отлична подготовка на почвата осигуряват машините на EUROTECHNICS AGRI, включваща марките JEAN DE BRU, GOIZIN и SOIR. Те бяха показани премиерно на БАТА АГРО Есен.

Сред експонатите на БАТА АГРО Есен беше финландският 8-редов предсеитбен култиватор Potila, който се произвежда в работни ширини от 5 до 12 метра.

Вторият нов бранд, който Универсал НВГ предложи на БАТА АГРО, е ENOROSSI. Това са дискови и барабанни косачки, машини за събиране и обръщане на сено, балопреси, тороразхвърлящи ремаркета, миксери, цистерни за течни торове и други.

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.