Rostselmash представи на Агритехника 2015 актуални модели от продуктовата си гама

Техен представител за България е фирма Агро Скай

Екип на фирма Агро Скай посети щанда на своите партньори от Rostselmash на изложението Агритехника в Хановер, за да се запознае с последните разработки на руската компания.

За фермери с големи площи са предназначени тракторите с брандовете Versatile и Rostselmash. Акцент беше поставен на модел с мощност 600 к.с. „Тракторът е произведен в Канада. Оборудван е с двигател Cummins и трансмисия Caterpillar. Забележителното при него са гумените му вериги, които не позволяват буксуване и компактиране на почвата.

Rostselmash показа нов модел и при зърноприбиращите машини. Това е RSM 161, с мощност 380 к.с., който е с уникална вършачна система. „Това е продукт, който предлагаме за първи път. Предназначен е за фермери с големи площи, които искат да прибират сламата след жътва и се нуждаят от голям капацитет.

Продуктовата гама на Rostselmash включва и решения за животновъдите. За тях е актуален силажокомбайнът RSM 1403, с мощност 400 к.с. Предназначен е за прибиране на предварително окосени тревни смески. Може да силажира до 130 тона за час. Силажокомбайнът RSM 1403 е познат вече и в България, благодарение на официалния вносител фирма Агро Скай.