Синергизмът на силните машини

Варекс в нов етап от своето развитие

Фирма Варекс е единственият официален дистрибутор на марката Massey Ferguson на българския пазар, като по този начин затвърждава позицията си на стратегически партньор на американския концерн АGCO. Това съобщиха на пресконференция в рамките на изложението БАТА Агро 2014 управителите на фирмата Елисавета Маркова и Иван Масларов.

На БАТА Агро марката Massey Ferguson беше представена от гама трактори от 100 до 400 к.с., телескопични товарачи с височина на повдигане до 7 м и зърнокомбайни.

Сътрудничеството на Варекс с концерна АGCO датира от началото на 2008 г., когато Варекс започва с успешното налагане на бранда Challenger. Тази година на изложението БАТА Агро марката беше представена от новата серия 700 верижни трактори, с изцяло нов АGCO Power двигател

Варекс е официален представител на още един бранд - Laverda. Представляването на три бранда е огромно предизвикателство, на което трябва да отговорим на доверието на чуждестранните ни партньори и на клиентите ни, подчерта Елисавета Маркова.

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.