1. Начало
  2. Видеа
  3. Земеделска техника
  4. Срещу 5% от цената получавате 100% от машината

Срещу 5% от цената получавате 100% от машината

Богата жътва с комбайни Deutz-Fahr

Ири Трейд отправи неустоимо предложение по време на изложението БАТА АГРО 2021, от което се възползваха мнозина производители. Комбайн Deutz-Fahr може да имате само срещу 5% от цената, като получавате 100% от машината. Лизинговата схема е с 0% лихва.
 
Ири Трейд представи два от ключовите модели зърнокомбайни. Кои са най-впечатляващите им характеристики? 
 
Deutz-Fahr C 9306 TS е многофункционална 6-сламотръсна машина с мощност 396 к.с., посочи Георги Ташков, търговски директор на Ири Трейд. 
Тези машини съчетават изключителна производителност с изключителна универсалност (за приложения при големи площи), елегантен дизайн, невероятен комфорт и функционалност, за несравнима производителност при прибиране на реколтата от всички видове култури. С мощни двигатели, превъзходна консумация на гориво, невероятно ниски експлоатационни разходи и опростена поддръжка, серията C9000 е наистина забележителна.
 
Техническите характеристики на C 9306 TS са внедрени и в по-малкия модел на Deutz-Fahr – С 72 06 TS. И той е 6-сламотръсен, мощността му е 381 к.с., оборудван е със смазваща система, с навигационна, и такава, която измерва влагата на зърното и масата в бункера. А всичко това може да се картографира чрез GPS. Комбайнът работи по най-прецизния начин, като е изключена опцията презастъпване.
 
При специална поръчка машината може да бъде оборудвана със система баланс, която позволява странично копиране до 20%, което е най-голямото на световния пазар, уточни Георги Ташков.
 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.