1. Начало
  2. Видеа
  3. Земеделска техника
  4. Технологии за прецизно земеделие от Müller-Elektronik на Агритехника

Технологии за прецизно земеделие от Müller-Elektronik на Агритехника

Те се предлагат у нас от фирма Универсал НВГ

Müller-Elektronik показа на световното аграрно изложение в Хановер най-достъпния ISOBUS терминал на пазара. „Това е SMART430, който може да се използва за работа с Isobus машини, пръскачки, торачки и други инвентари. SMART430 впечатлява с компактния си дизайн“, разказа Виктор Кнаус, мениджър по експорта за Източна Европа в Müller-Elektronik.

Немската компания акцентира и върху навигационната си система Track Guide 3. Тя може да се свърже с Isobus инвентар, например, към пръскачка и да бъде използвана за автоматичен контрол на секциите при препокриване.

ME ODI® е следващата иновация от Müller-Elektronik.

Това е отворен интерфейс за данни, който може да се свърже към мобилен телефон, а той съответно – със системата Farm Net 365, и така могат да се трансферират данни.

Müller-Elektronik представи още своята първата Isobus метеорологична станция. „Тя може да бъде поставена на пръскачката, и ако по време на пръскането има по-специфични метерологични условия, като силен вятър например, крайните секции могат да бъдат изключени, с цел вятъра да не отвее разтвора в съседно поле, където има други култури“, подчерта Виктор Кнаус.

„Много съм щастлив от партньорството ни с Универсал, те имат много добър екип в областта на продажбите и в сервизното обслужване“, подчерта специалистът.

plochka_statii_onlain_magazin_520

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.