1. Начало
  2. Видеа
  3. Земеделска техника
  4. Топ моделът на Case IH Magnum CVX 380 ще се бори за отличието „Трактор на годината“ 2015

Топ моделът на Case IH Magnum CVX 380 ще се бори за отличието „Трактор на годината“ 2015

Той е с максимална мощност от 435 к.с.

Magnum CVX 380 е сред финалистите в конкурса Трактор на годината за 2015-та. Той е с максимална мощност от 435 к.с., с 8,7-литров двигател Cursor 9 от FPT Industrial, който е оборудван със системата Hi-ESCR и отговаря на European Stage IV (Tier 4 Заключителни разпоредби) за емисиите от отработени газове.

Новата гама Magnum предлага голям избор от възможности за пренос, включително пълния Power Shift и CVX. Magnum разполага със система за Автоматично управление на производителността (APM). Трансмисията CVX е лесна за употреба с безпроблемно прехвърляне на мощност от 0-50 км/ч без нужда от лост или прекъсвач.

Active Hold Control е функция, която позволява на трактора да спира на хълмисти наклони и дава възможност за потегляне отново без да се налага да се използва съединителят или спирачките.

Кабината осигурява пространство от 3,1 м3 - просторна и комфортна с 6.4 м2 от стъкло осигурява видимост на 360 градуса и 67 децибела ниво на шум в кабината. Окачването на кабината намалява вибрациите и я стабилизира отпред и отзад и отгоре и отдолу.

От Case IH признават, че прецизното земеделие е много важен фактор за тракторите от този габарит и този аспект не е бил забравен. AFS Connect Telematics се предлага като опция и използва комбинация от глобалната система за позициониране и клетъчна технология, за да изпращате и получавате информация за машината. Magnum CVX ще е на пазара от третото тримесечие на 2015 г.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.